Over mij, Hanneke

        
Als oud A-verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie en met creatieve interesses, ben ik – Hanneke Haas – na mijn start te hebben gemaakt als grimeur, in 1991 omgeschoold tot kapper en haarstylist (dames en heren) en aansluitend in 1993 tot pruikenmaker en pruikenkapper. Mijn opleiding heb ik gekregen van de beste in het pruikenvak destijds. De pruikenmaker van de BBC en later de NOB.
Waar anderen het grovere theaterwerk deden concentreerde ons werk zich op het fijne gedetailleerde werk voor film, televisie  en particulieren.

Na 5 jaar werken voor televisie- theater-, film- en fotoproducties  in Amsterdam, ben ik in 1998 mijn eigen onderneming  gestart in Haarlem.
Mijn werkplekken waren respectievelijk: mijn schuurtje (2 jaar), aan de mooie de Zijlweg (10 jaar), Vijfhuizen (2 jaar), een pastorie in Haarlem (3 jaar), mijn camper als ‘mobiel atelier’, de tent waarin in woonde, een ruimte in een oud klooster… (2 jaar), en sinds 2016 in Bloemendaal.
Hier in mijn atelier ontvang ik klanten op afspraak en geef ik individuele trainingen.

Ik combineer het ambacht met de nieuwste ontwikkelingen en met mijn achtergrond als coach, waardoor ik mijn professie kan doorgeven op het hoogste niveau in Nederland. Mijn vakopleidingen waren al compleet en blijken perfect aan de sluiten bij de nieuwste eisen vanuit de branchevereniging, waardoor je bij HaarCreaties een volwaardige en erkende training zult krijgen. 

Klanten en deelnemers van trainingen uit het hele land hebben HaarCreaties al weten te vinden, vanwege mijn service, persoonlijke begeleiding en ruime ervaring.
Vrijheid en zelfstandigheid zijn belangrijke waarden voor mij, die mede bepalen hoe ik werk.

Wees welkom voor een kennismaking, een consult of een vak training!
Warme groet,

Hanneke