Consult

Consulten voor meer inzicht en overzicht
Omdat het voor vele particulieren een doolhof is in de wereld van haarverlies en haarwerken is er de gelegenheid om samen de specifieke mogelijkheden door te spreken.
Soms is een haarwerk niet per se nodig, omdat er bijvoorbeeld ook andere, minder ingrijpende oplossingen zijn.
Mocht een haarwerk voor iemand wenselijk zijn, dan hoeft het nog niet altijd een volledig haarwerk te zijn en dus hoeven de kosten helemaal niet zo enorm hoog te zijn ( helaas zijn er steeds meer haarwerk-verkopers die zelf deze mogelijkheden ook niet kennen).
Dan zoeken we samen wat voor een haarwerk of haarstukje in uw / jouw specifieke situatie een mooie en zo natuurlijk mogelijke optie is. En praktisch. En betaalbaar.

De duur van deze bijeenkomst is 1 á 1,5 uur en ik reken daar € 55,00 (contant) voor.
Wanneer u ook inderdaad iets aanschaft bij HaarCreaties ontvangt u € 25,00 terug.
En anders gaat u met veel meer kennis en overzicht weer de deur uit.


Consulten m.b.t. de biologische oorzaak van haarverlies
Op dit moment ben ik 3ejaars student Germanische Heilkunde / Germaanse Geneeskunde.
Hoe mooi zou het zijn wanneer het mogelijk wordt om haaruitval te stoppen door de oorzaak helder te krijgen! En dat kan, wanneer het de beginfase van haarverlies betreft of wanneer het nog mogelijk is om de psychologische omstandigheden van voordat haaruitval begon bewust te krijgen.
De oorzaak is volgens de visie van Dr Hamer (oncoloog, internist en theoloog) een biologisch conflict.
Dat kun je zien als een schokmoment, een trauma waar je niet altijd zo bewust van bent. Het betreft namelijk een overlevingsinstinct en geen psychologisch probleem.
In het geval van huid en haar heeft dit schokmoment (wat isolatief wordt beleefd, als een acute situatie en waarbij men op het verkeerde been wordt gezet) te maken met een scheiding van iets of iemand.
Haarverlies zou het gevolg zijn van het plotseling (besef van) gescheiden zijn van iemand / iets die / dat tot dan toe het haar aanraakte, aaide door het haar of een andere associatie mbt haar en scheiding.

Graag zou ik willen bijdragen aan terug groei van haar, zonder een haarwerk te fabriceren.
Wanneer u / jij open staat om los te breken van de academische benadering en voor een biologische kijk op het lichaam en het zelf herstellend vermogen, nodig ik uit voor een gesprek waarbij we jouw / uw situatie aan de hand van de GH kunnen onderzoeken.

Deze consulten doe ik op donatie basis. Ik stel mijn kennis en tijd beschikbaar voor wie oprecht wil onderzoeken, maar omdat het een andere kijk op gezondheid is en geen ‘quick fix’, niet een therapie o.i.d om iemand te genezen, wil ik dit niet zakelijk insteken, maar op basis van groeien in kennis over het zelf herstellend vermogen en met de grote hoop dat we in staat zullen zijn om haarverlies als tijdelijk i.p.v. blijvend te gaan ervaren.

Voor meer informatie is het handig om mij te mailen voor een belafspraak op een donderdag of vrijdag.
Nadat we elkaar hebben gesproken stuur ik een vragenformulier toe.
Daarna volgt er een moment dat we bij elkaar komen en waarin ik zal mee gaan op de reis naar heling, herstel.
Leuk dat je dit tot het einde hebt gelezen.. 😉