Over mij, Hanneke

     Als A-verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie en met creatieve interesses, ben ik – Hanneke Haas – in 1991 omgeschoold tot kapper en haarstylist (dames en heren) en in 1993 tot pruikenmaker en pruikenkapper.

Na 5 jaar werken voor televisie- theater-, film- en fotoproducties ben ik in 1998 mijn eigen onderneming  gestart in Haarlem.
De eerste twee jaar vanuit een schuurtje, vervolgens volgden er bijna 10 mooie jaren aan de Zijlweg en vanaf 2010 ben ik in deeltijd gaan werken nadat ik een zoontje kreeg.
In 2015 besloot ik om met HaarCreaties als ‘mobiel atelier’ verder te gaan vanwege mijn nomadenleventje en ontving ik mensen op mijn eigen wisselende werkplek en fietste vooral heen en weer in de wijde omgeving van Haarlem.
Vanaf september 2016 heb ik weer een vaste werkplek, in Bloemendaal. Hier in mijn atelier ontvang ik klanten op afspraak en verder zal ik in overleg en indien gewenst ook nog steeds aan (zieken)huis komen in de regio.

Mijn werk is altijd een combinatie geweest  van creëren en zorgen. Dat past blijkbaar bij mij:
Ik vind het heerlijk om creatief te stromen en vind het belangrijk om er te zijn voor wie ik kan dienen met mijn vaardigheden en ervaringen.
Vaak zaten klanten uren bij mij in de stoel en werd er veel uitgewisseld over levenskwesties.
Voorbij de buitenkant, schuilt van binnen een uniek persoon met een eigen verhaal. Dat boeit me. 

Dit maakte dat ik me na een thuisstudie psychologie, vanaf 2007, verder ben gaan scholen tot Humanistisch counseler en coach, vervolgens tot imaginatiecoach en  NLP Master Coach.
In 2008 ben ik parttime vanuit mijn praktijk ‘Luisterrijk’ gaan werken en sinds 2013 ook vanuit mijn (mobiele) Coachbusje; waar ik juist weer creatieve therapie inzet in de begeleiding die ik geef.
En zo is de cirkel weer rond!

Klanten uit het hele land hebben HaarCreaties al weten te vinden, vanwege mijn service, persoonlijke begeleiding en ruime ervaring. Ik ga graag de uitdaging aan om voor elke klant iets passends en het mooist haalbare te creëren.
Vrijheid en zelfstandigheid zijn belangrijke waarden voor mij, die mede bepalen hoe ik werk: Ik gun dit mijn klanten ook en daardoor kom ik indien wenselijk op locatie en geef ik mijn vakkennis met liefde door in trainingen.

Wees welkom voor een kennismaking, een consult, een vak training of een behandeling!
Warme groet,
Hanneke