Great Lengths

Haarvermeerdering door volume of verlenging met haar extensies.
HaarCreaties werkt met de beste haar kwaliteit en na 23 jaar ervaring is dat nog steeds met ‘Great Lengths human hair extensions’.
dsc_0028
Great-Lengths extensions van echt haar
Great Lengths haar vindt zijn oorsprong in Indiase tempels. Uit dankbaarheid schenken gelovigen hun haar. De tempels verkopen het haar aan Great Lengths. Uit deze opbrengst zijn en worden scholen en ziekenhuizen gebouwd en ondersteund. Ook andere charitatieve doelen worden hiermee gesponsord.

Mogelijkheden
Met haar extensies is het mogelijk om je eigen haar te vermeerderen, door het voller en langer te maken. Tevens is het ideaal om het haar te kleuren of te verfraaien met kleuraccenten, zonder het eigen haar te kleuren. Bijzonder geschikt dus ook voor mensen met een allergie of overgevoeligheid voor kleurstoffen. Verder kun je je kapsel veranderen door er bijvoorbeeld asymmetrie in te brengen, een pony te verlengen of een nekpartij te veranderen.

IMG_3938

100% natuurhaar
We maken gebruik van 100% natuurhaar, wat inhoudt dat de haarschubben nog aanwezig zijn waardoor het haar glanzend en veerkrachtig is. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen nood­zakelijk één week voor of één week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren.

De aanhechting van de extensie aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststof je heeft nagenoeg de eigen­schappen van ons eigen haar.  De bevestiging gebeurt door dit stukje met een speciale tang te verwarmen – waardoor het zacht wordt – en om een even zo dik strengetje eigen haar te rollen, op ongeveer anderhalve cm vanaf de hoofdhuid.  De behandeling beschadigt het eigen haar absoluut niet!

Sauna, diepzee duiken, racen en andere sporten vormen geen enkele belemmering. Zelfs zwemmen in heel zout zee­water kan probleemloos. Natuurlijk het haar daarna normaal behandelen met een conditioner, evenals het beschermen tegen zonlicht.  De verzorging van Great Lengths haar is gelijk aan het eigen haar.  HaarCreaties adviseert de verzorging en de verzorgingsproducten.

Keuzes  Great Lengths extensies:

  • 50 standaard kleuren en ‘funny colors’
  • Lengtes: 20, 30, 35, 40, 45, 50, 60 cm

Duur De extensies blijven 3 tot 6 maanden in het haar zitten, afhankelijk van de hoeveelheid natuurlijke haaruitval, de groeisnelheid, de verzorging, product gebruik en de dikte van de extensies.
In de praktijk blijkt dat mensen 2 x per jaar komen voor nieuwe extensies.

Kosten
De prijs is afhankelijk van de lengte, de structuur en de hoeveelheid.  Ter indicatie: extensies van  30 cm zijn € 6,75 per stuk, inclusief wassen, bevestigen, knippen en snijden. De hoeveelheid die je nodig hebt is te bepalen als je op het atelier komt.  Reken op een minimum van 25 extensies voor wat volume (max. 75) en minimaal 75 extensies voor een verlenging (max. 150). Het gemiddelde voor een haarverlenging ligt tussen de 100 en 125 stuks.  De enige eventuele extra kosten zijn voor een speciale borstel en producten.

Verzorging 
De verzorging van Great Lengths haar is zoals gezegd, identiek aan het eigen haar. Het enige verschil is dat vanwege de aanhechting het haar “gekamd” wordt met een borstel. Deze borstels hebben een ruime inplant zodat vanaf de hoofd­huid het haar wordt verzorgd. Vernieuwend zijn de keramische houten föhnborstels. Door de combinatie van de thermal haren en het keramische binnenhuis ontstaan negatieve ionen. Daardoor wordt het haar antistatisch, sneller droog, krijgt meer stevigheid en een mooiere glans. Verkrijgbaar in drie maten.
We hebben goede ervaringen met de Great Lenghts shampoo en conditioners, welke je bij ons kunt aanschaffen.

Werkwijze

  • Tijdens een bezoek op het atelier bespreken we wat er voor jou mogelijk is. Dan bepalen we het model, de kleur, de structuur, de lengte en de hoeveelheid nodige extensies, en we bespreken de verzorging en de prijs van de extensies.
  • Als we eruit zijn kan er een afspraak gemaakt worden voor de behandeling.
  • Meestal wordt je haar gewassen en soms krijg je omwille van je tijd een flesje shampoo mee om voordat je komt zelf te kunnen wassen.
  • Ga voor het gemak uit van een gemiddelde van een uur voor 30 extensies. Deze tijd is dan inclusief wassen, knippen en snijden , modelleren en één of twee kleine pauzes. 
  • Na twee weken kom je – als nieuwe klant – terug voor een (gratis) servicebehandeling.
  • Wanneer je daarna weer komt hangt van je eigen plannen af. Die mogelijkheden kunnen we dan ook bespreken.

Klik hier voor foto’s